Αγαπητοί φίλοι.
Είμαστε σίγουροι ότι έχουμε δώσει τις εξετάσεις μας και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια που μας γνωρίζετε. Βέβαια όσοι ταξιδεύετε μαζί μας , το κάνετε διότι γνωρίζετε ότι σας προσέχουμε σαν κόρη οφθαλμού,ότι έχουμε σοβαρή οργάνωση και πως ότι γράφει το πρόγραμμα τηρείτε ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ.Άλλωστε δεν μας εμπιστεύεστε τόσα χρόνια μόνο για τις λογικές τιμές μας και τα καθαρά μας λόγια αλλά γιατί το σλόγκαν του γραφείου μας: «Επειδή είναι το..κάρμα σας» είναι πέρα για πέρα αληθινό.
Τα μέτρα που αφορούν στα ταξίδια και τον τουρισμό είναι ότι σ’ αυτό το διάστημα παραμένει η απαγόρευση στις μετακινήσεις μεταξύ νομών, θα παραμείνει κλειστή η εστίαση όπως επίσης και τα χιονοδρομικά κέντρα.
Όπως προφανώς γίνεται αντιληπτό σε αυτές τις συνθήκες lockdown δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση για εκδρομές και τουριστική κίνηση.

Η φυσική έδρα του γραφείου μας θα παραμείνει κλειστή κατ'εντολή της κυβέρνησης ως  μέτρο για την αποφυγή περαιτέρω διασποράς του Κορωνοιού,μέχρι νεότερης απόφασης.Παραμένουμε στην διάθεσή σας ηλεκτρονικά,στα email του γραφείου μας,εξυπηρετώντας το κοινό εξ αποστάσεως.

 

 

 

 

 

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?