''ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ- ΚΑΒΑΛΑ-

ΜΠΑΝΣΚΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ - ΞΑΝΘΗ- ΚΟΜΟΤΗΝΗ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.''

5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ,ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ και ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ!Ακτοπλοικά εισιτήρια Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο,με τις Μινωικές Γραμμές.(4) διανυκτερεύσεις σε κεντρικότατο ξενοδοχείο,στην όμορφη Καβάλα.Ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο) στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.Ρεβεγιόν παραμονής Χριστουγέννων,με πλούσια εδέσματα και μουσική.

Εκδρομές-Ξεναγήσεις.Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν και οδηγός  από Ηράκλειο.Έμπειρος Αρχηγός του γραφείου μας από Ηράκλειο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ,ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ,από ΗΡΑΚΛΕΙΟ’’
''ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ,ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ''

''ΧΑΝΙΑ ΠΗΛΙΟΥ- ΛΑΡΙΣΑ- ΕΛΑΤΗ-

 ΧΩΡΙΑ ΟΛΥΜΠΟΥ - ΑΡΑΧΩΒΑ-

ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ ''

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ,ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ!Ακτοπλοικά εισιτήρια Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο,με τις Μινωικές Γραμμές.(3) διανυκτερεύσεις σε πολυτελές ξενοδοχείο 5*,στην Λάρισα.Ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο).Πλούσιο Δείπνο-Ρεβεγιόν Αλλαγής  Χρόνου,με μουσική στο ξενοδοχείο μας.Εκδρομές-Ξεναγήσεις.Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν που θα ταξιδέψει μαζί μας στην επιστροφή για το Ηράκλειο.Έμπειρος Αρχηγός του γραφείου μας από Ηράκλειο.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ,ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ,ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

''ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ-ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ-

ΔΡΥΟΔΑΣΟΣ ΦΟΛΟΗΣ- ΔΙΒΡΗ-

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ- ΓΥΘΕΙΟ- ΝΑΥΠΛΙΟ''

ΤΕΤΑΡΤΗ 04 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ,ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ!Ακτοπλοικά εισιτήρια Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο,με τις Μινωικές Γραμμές.(3) διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Σπάρτη,με πρωινό.Εκδρομές-Ξεναγήσεις.Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.Έμπειρος Αρχηγός του γραφείου μας από Ηράκλειο.